KARAMAN / ERMENEK - Gökçekent İlkokulu

Gökçekent İlkokulu

Gökçekent Köyü Ermenek/KARAMAN
Vizyon
Öğrencilerimizi ve köy halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm halkımıza tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, ilçemizdeki en nitelikli kurumlardan biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, kendisyle ve çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle sorunların farkında olabilen, ilgi, istek ve yetenekleri çerçevesinde hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
BAŞLAMA SAATİ: 08.30 BİTİŞ SAATİ : 14:35